Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου εκτός ΜΕΘ είναι ο 20χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης (10/11) με τους γιατρούς να αναζητούν εναγωνίως κρεβάτι. Ο νεαρός νοσηλεύεται με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις και κάκωση στον θώρακα, μετά το τροχαίο με αυτοκίνητο που παραβίασε STOP.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο νευροχειρουργός Ν. Χαυτούρας, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι σε άλλη ΜΕΘ ενώ διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ είναι με επιπλοκές λόγω κορονοϊού ακόμη ένα άτομο. «Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζεται ΜΕΘ αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για covid είτε όχι. Η κατάσταση είναι ασφυκτική», τόνισε ο κ. Χαυτούρας.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. Ο νεαρός μετφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση πραγματοποεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

*Φωτογραφία αρχείου