Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την χολιγουντιανή ταινία Αναλώσιμοι 4 (The Expendables) που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, με τα πρώτα σκηνικά να έχουν στηθεί ήδη για τις ανάγκες της παραγωγής. «Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής θα γίνουν κατά βάση στο χώρο που θα κατασκευαστούν τα στούντιο της Millenium, στη Θέρμη, αλλά και σε κάποιους ακόμη ελεγχόμενους χώρους ενώ δεν θα γίνουν γυρίσματα σε δημόσιους χώρους» είχε αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το GRTimes.gr από τον χώρο της Millennium Media στη Θέρμη, φαίνονται τα πρώτα σκηνικά, με τα συνεργεία να δουλεύουν «πυρετωδώς» προκειμένου να προετοιμάσουν τον χώρο.

Στήνονται τα σκηνικά για την ταινία Αναλώσιμοι 4

Οι πρώην αποθήκες που βρίσκονται στο σημείο θα μετατραπούν σύντομα σε κινηματογραφικά στούντιο, ενώ σκηνικά στήνονται και στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

Στήνονται τα σκηνικά για την ταινία Αναλώσιμοι 4

Θα στηθεί ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό, θα στηθεί ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου το οποίο θα φωτίζεται από πολλά φώτα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι διάσημοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στην ταινία έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Στήνονται τα σκηνικά για την ταινία Αναλώσιμοι 4

Στην πόλη αναμένεται να φτάσουν ο Τζέισον Στέιθαμ που είναι και πρωταγωνιστής, όπως και ο Άντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φοξ, ο Ντολφ Λούντγκρεν, ο 50 Cent, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι ηθοποιοί του υπόλοιπου καστ.

Δείτε το βίντεο: