Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται εδώ και καιρό στον Ευαγγελισμό. Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής και καλλιτέχνης δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά από πρόσφατο χειρουργείο.

Της Δήμητρα Τριανταφύλλου

Πηγές του Newsbeast στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρουν ότι πριν από δύο ημέρες ο γνωστός καλλιτέχνης και παρουσιαστής αποσωληνώθηκε, αφού παρουσίασε μια ελαφρά βελτίωση στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στο εν λόγω νοσοκομείο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας άλλοτε μια ελαφριά επιδείνωση, άλλοτε βελτίωση στην υγεία του.

Αντιμετωπίζει μια μικροβιακή λοίμωξη που έχει προσβάλλει τον οργανισμό του. Είχε προηγηθεί χειρουργείο για τον προστάτη.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Οι δηλώσεις του από τον Ευαγγελισμό

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι στον Ευαγγελισμό. Είστε πανέτοιμοι, επανέρχομαι δριμύτερος. Έχω τέτοια συμπαράσταση από εσάς που είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένη πάνω μου.

Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά, γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματος μου που έχω ιδιοτυπίες. Θα περάσουν όπου να’ ναι, όταν περάσουν, αισιοδοξώ όχι πολύ καιρό. Ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πάρα πολύ. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι».