Δεκαοκτώ ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip, βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός μεγάλης αξίας και το κινητό του τηλέφωνο που είχαν «κάνει φτερά» και τα αναζητούσε η οικογένεια του τράπερ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Tlive, ο σταυρός και το κινητό του τράπερ βρίσκονταν στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Νωρίτερα, έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Μαδιάς αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

Πρόκειται για έναν σταυρό που φορούσε πάντα ο 34χρονος, ήταν δώρο συγγενή του και είχε αξία τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

Mad Clip: Τι είχε καταγγείλει ο παππούς του λίγες ημέρες μετά το θάνατό του

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip έκανε από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ. «Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του Mad Clip, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα.

Μάλιστα ο πατέρας του Mad Clip είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για την εξαφάνιση του σταυρού και του κινητού τηλεφώνου του γιου του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.