Μήνυση για την απώλεια του σταυρού που φορούσε Mad Clip και ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος υπέβαλε το πρωί της Πέμπτης (9/9) ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τον Ant1, ο πατέρας του τράπερ πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς μετά το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό του τράπερ διαπιστώθηκε πως είχε χαθεί ο σταυρός του, όπως είχε καταγγείλει και ο παππούς του 34χρονου.

Πρόκειται για έναν σταυρό που φορούσε πάντα ο 34χρονος, ήταν δώρο συγγενή του και είχε αξία τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Δεν βρέθηκε επίσης πάνω του το κινητό του ενώ βρέθηκε το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 8.400 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού ο πατέρας του Mad Clip έχει επισκεφτεί άλλες δύο φορές το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσει πού είναι τα πράγματα του γιου του, τα οποία και εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.