Για τον χαμό του Mad Clip μίλησε ο παππούς του, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι από τη σορό του τράπερ έλειπαν ο σταυρός του και το κινητό του τηλέφωνο.

«Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο. Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα… οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ευχαριστώ τη νεολαία όλης της Ελλάδος. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή στον επικήδειο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή ο εγγονός μου και δεν θα μπορεί πια να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που τον σκότωσε και με έκανε βόλτα. Μου είπε “παππού σ’ αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”» είπε συγκινημένος.

«Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δε μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» περιγράφει συγκινημένος.