Γυρίζοντας από τις διακοπές μας και ξεκινώντας τη νέα σεζόν, ψάχνουμε έμπνευση για να μπούμε ξανά στην κουζίνα! Μέσα στις 100+ σελίδες του νέου και γεμάτου εκπλήξεις τεύχους του αγαπημένου περιοδικού ΑΒ Food Stories, βρίσκουμε μοντέρνες ιδέες για το καθημερινό τραπέζι αλλά και τις γιορτινές περιστάσεις. Ανακαλύπτουμε αρώματα και γεύσεις που έχει επιμεληθεί η ομάδα της ΑΒ προσωπικά, και βρίσκουμε όλες τις πιθανές απαντήσεις στο κλασικό ερώτημα «Τι θα φάμε σήμερα;»!

Από τις πρώτες σελίδες του φθινοπωρινού AB Food Stories, η ΑΒ μας καλεί να ανακαλύψουμε ανεπανάληπτες συνταγές με παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά της αποκλειστικής σειράς προϊόντων της ΑΒ «η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», συνδυασμένες με λαχανικά, κρεατικά ή θαλασσινά, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιπλέον, μαθαίνουμε καινούργιες συνταγές για το βραβευμένο κοτόπουλο «ΑΒ επιλογή», το οποίο αποτελεί ένα αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων σε κάθε τραπέζι, ενώ γινόμαστε ειδικοί στα κρεατικά και πουλερικά της γάστρας. Και για όσους από εμάς ταξιδεύουμε ακόμη έστω… νοερά, η ΑΒ φέρνει τη γαστρονομία της ιταλικής κουζίνας στο τραπέζι μας, με δελεαστικά αυθεντικά ιταλικά προϊόντα που θα βρούμε στα ράφια της ΑΒ και συνταγές μοναδικής νοστιμιάς.

Το νέο AB Food Stories γίνεται επίσης ο καλύτερός μας σύμβουλος για τα ελαφριά γεύματα του γραφείου ή τα snacks των παιδιών στο σχολείο, και επιπλέον μας φέρνει ξεχωριστές προτάσεις για αλμυρά και γλυκά κέικ που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Και επειδή το φθινόπωρο είναι η εποχή που παραδοσιακά #allazoumesinithies, στο περιοδικό βρίσκουμε ιδέες για ευφάνταστες χορτοφαγικές συνταγές που μας βοηθούν να θέσουμε υγιεινές βάσεις στη διατροφή μας αλλά και να εμπνευστούμε από το Halloween φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο μενού που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Τέλος, όπως κάθε φορά, δημιουργούμε τις πιο λαχταριστές συνταγές με υλικά που τρώγονται καλύτερα ως leftovers από τις αρχικές παρασκευές.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ! Γιατί σε αυτό το τεύχος, γνωρίζουμε για πρώτη φορά τη νέα υπηρεσία της ΑΒ «Ο διατροφολόγος ΣΟΥ είναι εδώ!», με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής από ειδικούς διατροφολόγους, που στοχεύουν σε προσωποποιημένο διαιτολόγιο για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. 

Και όπως πάντα, με την αγορά του AB Food Stories στην ενδεικτική τιμή των 0.30€, συνεισφέρουμε στην κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων που βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Αποκτήστε το φθινοπωρινό AB Food Stories στα ταμεία των καταστημάτων ΑΒ ή στο AB Eshop.