Γιατρός ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας μετακινήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών στη Λέσβο με ογκολογικά προβλήματα σε αντικατάσταση γιατρού της ειδικότητας αυτής που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και ο οποίος τέθηκε υπηρεσιακά σε αναστολή λόγω του μέτρου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

«Τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από την αναστολή εργασίας από χθες 1 Σεπτεμβρίου, του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, καλύπτονται με την προσωρινή ανακατανομή του προσωπικού και παράλληλα με την έγκαιρη ενίσχυση εξειδικευμένου προσωπικού με τη συνδρομή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου», στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης.

Όπως επεσήμανε, «προτεραιότητα της Διοίκησης ήταν και παραμένει να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Επισημαίνεται πως στο νοσοκομείο Μυτιλήνης το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού ανέρχεται σε 770 άτομα, εκ των οποίων οι 45 ήταν ανεμβολίαστοι, πριν δύο μέρες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο προαναφερθείς ογκολόγος, ο μοναδικός στο νοσηλευτικό ίδρυμα, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.