Η Kρι Kρι, συνεχίζει να πρωτοπορεί αποτελώντας την πρώτη εταιρία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που εισήγαγε το 100% Ελληνικό γάλα ημέρας στα γιαούρτια της!

Με αυτό τον τρόπο, η Kρι Kρι εξασφαλίζει την ελάχιστη επεξεργασία του γάλακτος διασφαλίζοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες του.

Το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες και του αρκεί μία παστερίωση μόνο, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή! Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι και μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι: η νέα παραγωγική μονάδα στις Σέρρες με δυνατότητα παραγωγής 60.000τόνων ετησίως, οι κοντινές φάρμες απο τις οποίες προμηθεύεται το γάλα της και η πίστη στο όραμα της, από το 1954, για αυθεντική Ελληνική απόλαυση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομός Σερρών μαζί με τις όμορες περιοχές είναι ο πρώτος επαρχιακός νομός στην παραγωγή φρέσκου γάλακτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομός Σερρών μαζί με τις όμορες περιοχές είναι ο πρώτος επαρχιακός νομός στην παραγωγή φρέσκου γάλακτος.