Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Τετάρτη 7/7 οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό (Γραμμές 1, 2 και 3), ενώ κανονικά θα πραγματοποιούνται, τελικά, τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα ακινητοποιηθούν από τις 9 το βράδυ και μέχρι τη λήξη της βάρδιας, με τους ηλεκτροδηγούς να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους.

Σημειώνεται πως και οι οδηγοί των λεωφορείων είχαν προειδοποιήσει – ήδη από την περασμένη εβδομάδα – για επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις, εάν η ΟΣΥ εξακολουθήσει να εφαρμόζει το χειμερινό πρόγραμμα, στο οποίο κανονίζονται διακεκομμένες βάρδιες για τους οδηγούς.

Τα λεωφορεία αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά αυτήν την εβδομάδα ύστερα από την απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ να αναστείλει τις πεντάωρες στάσεις εργασίας που είχε εξαγγείλει, από χθες Τρίτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, καθώς δεν τίθεται πλέον θέμα με τις βάρδιες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.