Σε ψυχιατρικό ίδρυμα προκειμένου να εξεταστεί μεταφέρθηκε ο πατέρας της 11χρονου Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Σύμφωνα με το Mega, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση έκρινε ότι ο άνδρας έπρεπε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο, καθώς χθες πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε η 11χρονη και επιχείρησε να βουτήξει από τον ίδιο βράχο.

Αν θα του δοθεί φαρμακευτική αγωγή ή όχι θα το κρίνουν οι γιατροί, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πριν γίνουν τα παραπάνω ο πατέρας είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και με τον τρόπο αυτό ζητά την επιμέλεια των υπόλοιπων παιδιών τους.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: «Ήθελε να νιώσει όπως το κοριτσάκι του»

Ο 49χρονος πατέρας του κοριτσιού βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 11χρονη. Απαρηγόρητος έμεινε πολλή ώρα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα, ενώ με το ζόρι τον κράτησε ο φίλος που τον συνόδευε για να μην πέσει, καθώς ήθελε να πηδήξει στο κενό. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε, ήθελε να νιώσει όπως το κοριτσάκι του, η λεμονιά του, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 11χρονης στον στενό του κύκλο και σε συγγενείς του, στο σημείο που έπεσε η Ιωάννα θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στην μνήμη της.

Πηγή φωτογραφίας: flashnews.gr