Ημέρα αποχώρησης ήταν η σημερινή για το Survivor, με τους Τριαντάφυλλο, Σάκη, Μαριαλένα και Νικολέττα να βρίσκονται στις θέσεις των υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά, στο συμβούλιο της Δευτέρας, υποψήφιοι αναδείχθηκαν ο Τριαντάφυλλος από την ψηφοφορία κι ο Σάκης Κατσούλης από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία. Μετά από εντάσεις που ξέσπασαν ανάμεσα στους παίκτες για τακτικές και στρατόπεδα, το Συμβούλιο της Τρίτης έδειξε ως  τρίτη υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στην συνέχεια την ακολούθησε η Νικολέττα Μαυρίδη, που την υπέδειξε τελευταία υποψήφια ο Σάκης, έχοντας κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο αποψινό επεισόδιο προς το τέλος του οποίου ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Θέλω να πω στα παιδιά να μην στεναχωριούνται γιατί στο τέλος θα βάλω τα κλάματα και εδώ. Θα βγω έξω και θα σας υποστηρίξω και το ξέρετε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έζησα εδώ. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω έστω και στο πάρτι της ένωσης», τόνισε η ίδια λίγο πριν αποχωρήσει.