Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Τους βασικούς κυβερνητικούς άξονες για τα θέματα οργάνωσης του χονδρεμπορίου και τα μέτρα εκείνα που περιορίζουν το παραεμπόριο και προστατεύουν τις νόμιμες και εγκεκριμένες επιχειρήσεις, ανέπτυξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην αγορά του Ρέντη.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τα καταστήματα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ στου Ρέντη.

Συναντήθηκε εκτός από τη διοίκηση του Οργανισμού, με εκπροσώπους των εργαζομένων και εκπροσώπους του Συνδέσμου Εμπόρων της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών. Ενημερώθηκε για την οικονομική δραστηριότητα του Οργανισμού και τις προωθητικές ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και σκοπό έχουν αφενός να περιορίσουν την φοροδιαφυγή, αφετέρου να εντείνουν τη διαφάνεια στις συναλλαγές και τον ανταγωνισμό προς όφελος των καταναλωτών.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιακουμάτος επισκέφτηκε την Αγορά του Καταναλωτή όπου διαπίστωσε ότι προσφέρονται ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα στους καταναλωτές.