Ανυπόμονο αποδείχτηκε το μωρό μιας 35χρονης εγκύου η οποία δεν πρόλαβε να μεταφερθεί από τη Σκύρο στην Κύμη και γέννησε μέσα στο σκάφος του Λιμενικού.

Η γυναίκα μπήκε στο σκάφος για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κύμης όμως λίγα λεπτά αργότερα γέννησε και το σκάφος επέστρεψε στη Σκύρο για να παρασχεθεί η αναγκαία ιατρική βοήθεια στη μητέρα και το μωρό. Μετά τη γέννα το σκάφος του Λιμενικού έβαλε πλώρη ξανά για τον Κύμη, με μητέρα και νεογέννητο να χαίρουν άκρας υγείας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Βραδινές ώρες χθες, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Λιναριάς ν.Σκύρου για το λιμένα της Κύμης, πραγματοποιώντας διακομιδή 35χρονης επιτόκου, με παρουσία ιατρού.

Λίγα λεπτά μετά τον απόπλου του σκάφους, έλαβε χώρα πρόωρος τοκετός και γέννηση νεογνού και το σκάφος επέστρεψε στο λιμένα Λιναριάς ν.Σκύρου προς παροχή ιατρικής περίθαλψης στο νεογέννητο βρέφος καθώς και στην 35χρονη γυναίκα, ενώ λίγη ώρα αργότερα το σκάφος επανέπλευσε προς το λιμένα Κύμης με το βρέφος και τη μητέρα του, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.