Οι αναγνώστες του BBC θα νομίζουν πως πρόκειται για ταινία δράσης, που το σενάριο υπόσχεται πιστολίδι, αποδράσεις με ελικόπτερα, ένοπλες ληστείες και ένα ασύλληπτο «παιχνίδι» τύπου κλέφτες και αστυνόμοι.

Η αφίσα που κοσμεί το εκτενέστατο αφιέρωμά του Βρετανικού μιντιακού κολοσού στον Βασίλη Παλαιοκώστα, τον κακοποιό που απέδρασε με θεαματικό τρόπο, με ελικόπτερο, από τις φυλακές Κορυδαλλού και πλέον καταζητείται, είναι και αυτή ασύλληπτη:

Τίτλος: «Ο ασύλληπτος» Πρωταγωνιστές: Βασίλης Παλαιοκώστας, Νίκος Παλαιοκώστας, Κώστας -«ο καλλιτέχνης»- Σαμαράς, Αλκέτ Ριζάι Σούλα Μητροπία. Με τον τρόπο αυτό επέλεξε το BBCMagazine να αφιερώσει εκτενές άρθρο του στον πιο καταζητούμενο Έλληνα, τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

«Έχει περάσει δεκαετίες παραβιάζοντας το νόμο. Έχει αποδράσει από τη φυλακή δύο φορές με ελικόπτερο. Έχει δώσει εκατομμύρια στους φτωχούς. Αυτή είναι η ιστορία του πιο καταζητούμενου άνδρα στην Ελλάδα που έγινε λαϊκός ήρωας», σημειώνεται στην εισαγωγή του κειμένου.

Στο αφιέρωμα, γίνεται αναφορά στην παράνομη δράση του «αόρατου» καταζητούμενου, στις ένοπλες ληστείες τραπεζών, στα εκατομμύρια που περνάνε από τα χέρια του και εκείνος μοιράζει ένα μέρος τους στους φτωχούς των Τρικάλων από όπου και κατάγεται. Γι αυτό εξάλλου έγινε γνωστός και ως ο Έλληνας «Ρομπέν των Δασών».