Σε νοσοκομείο της Αθήνας, νοσηλεύεται εδώ και λίγη ώρα ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 46χρονος τραυματίας, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, παρελήφθη από αεροσκάφος τύπου C-130 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου βρέθηκε διαθέσιμη κλίνη, μετά και το προσωπικό ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ανδριανού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η σοβαρή κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Ανέστη Κιούλπαλη, ο 46χρονος βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ και η νέα αξονική τομογραφία δε διευκρινίζει αν μιλάμε για ρήξη ανευρύσματος ή εγκεφαλικό, κάτι που θα διευκρινιστεί και με νέα αξονική. Παράλληλα και ο ιατροδικαστής εξέτασε τον 46χρονο. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματία.