Την μεγαλύτερη μάχη για την ζωή του δίνει ο 46χρονος φίλαθλος που από τo βράδυ της Κυριακής νοσηλεύεται στην Εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Ηρόδοτου και Εθνικού για τη Γ’ Εθνική.

Ο 46χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από επεισόδια, δε φέρει κάποιο εξωτερικό τραύμα ή μώλωπα, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε περισσότερες από 20 προσαγωγές και συλλήψεις.

Η πίεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ήταν τέτοια που του δημιουργήθηκε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν σε τραχειοτομή προκειμένου να φύγει το αίμα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, κρίνεται αναγκαίο να γίνει και εμβολή, κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει στο Βενιζέλειο με τους γιατρούς να σκέφτονται σοβαρά το σενάριο να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, επικοινώνησε από τη πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 47χρονου, στους οποίους και ανέφερε ότι μόλις κρίνουν ότι πρέπει να γίνει η μεταφορά του στην Αθήνα να τον ενημερώσουν προκειμένου να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.