Με αναφορά στα νέα κρούσματα τα οποία καταγράφηκαν στη χώρα και ανακοινώθηκαν σήμερα ξεκίνησε την ενημέρωση της κοινότητας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από το Υπουργείο Υγείας.

«Χθες είχαμε ρεκόρ τεστ και ρεκόρ εμβολιασμών στη χώρα» σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας και τόνισε πως από 800 τεστ τα οποία διεξαγόντουσαν τον περασμένο Μάρτιο, σήμερα πραγματοποιήθηκαν 75.182.

«Αύριο αναμένουμε να σπάσουμε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων εμβολιασμών» τόνισε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Τα λέω όλα αυτά γιατί παρά τις δυσκολίες που βρισκόμαστε όλοι με το τρίτο κύμα της πανδημίας αισιοδοξούμε πως σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας έχουν εμβολιαστεί».

Ο Βασίλης Κικίλιας στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της covid υπογράμμισε πως: «Όσο περισσότερα εμβόλια έρχονται τόσο περισσότερους εμβολιασμούς θα κάνουμε».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η οποία είναι σήμερα, «έκλεισε» την ενημέρωση λέγοντας πως: «15 μήνες μετά την επίθεση του κορονοϊού συνεχίζουμε να παλεύουμε όρθιοι. Η νίκη διαφαίνεται στον ορίζοντα».

TAGS