Τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές της 66ης εκπαιδευτικής σειράς και της 3ης σειράς διαδικτυακής μάθησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), απένειμε σήμερα ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Συνολικά αποφοίτησαν 138 ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας του Πυροσβεστικού Σώματος, τρεις αξιωματικοί από την Κύπρο, ένας από την Αρμενία, ένας από την Αίγυπτο, ένας από τη Γερμανία και δύο μόνιμοι υπάλληλοι.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Αβραμόπουλος επισήμανε την ανάγκη για συνεχή βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε με την αναβάθμιση της κατάρτισης τους, όπως σημείωσε, να εκτελούν αποτελεσματικά την αποστολή τους και το κοινωνικό τους έργο, αλλά και να μπορούν –«όταν μας δίνεται η δυνατότητα»- να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε γειτονικές χώρες στην προσπάθεια που καταβάλλουν να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, παραβρέθηκαν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και εκπρόσωποι της ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας.