Τεστ κορονοϊού εύκολα και γρήγορα μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

Νέα Υπηρεσία Drive-Through COVID-19 test από τον Όμιλο Ευρωκλινικής


ΕΛΛΑΔΑ
9:00
16/11/2020
Τεστ κορονοϊού εύκολα και γρήγορα μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου
4
loading

Αυτή τη περίοδο η τήρηση των κανόνων ασφάλειας προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού αποτελεί το κύριο μέλημα όλων μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όλοι μας προσπαθούμε να κρατάμε τις αποστάσεις, να αποφεύγουμε την άσκοπη μετακίνηση και γενικά να ακολουθούμε όλες τις οδηγίες. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να είμαστε σίγουροι για την υγεία μας και για να διασφαλίσουμε την υγεία των κοντινών μας προσώπων είναι να πραγματοποιήσουμε το τεστ για τον covid-19.

Σίγουρα όμως θα έχει περάσει από το μυαλό πολλών η ταλαιπωρία που μπορεί να τραβήξουν άλλα και ο ενδεχόμενος κίνδυνος να κολλήσουν τον ιό κατά τη διαδικασία. Αντιλαμβάνοντας τις επιφυλάξεις του κόσμου και με το βλέμμα στραμμένο στην μεγιστοποίηση των μέτρων ασφαλείας κατά τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον νεό κορωνοϊό, ο Όμιλος Ευρωκλινικής προχώρησε στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Drive-Through COVID-19 TEST».

Πλέον ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα και με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια, χωρίς να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.

Εφόσον έχετε παρουσιάσει συμπτώματα, ήρθατε σε επαφή με επικίνδυνο κρούσμα ή απλά θέλετε να είστε σίγουροι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οδηγήσετε με το αυτοκίνητο σας προς την είσοδο της Ευρωκλινικής Αθηνών (Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Δ. Σούτσου), και να ακολουθήσετε την ειδική σήμανση, η οποία θα σας οδηγήσει μέχρι τον ειδικά σημασμένο χώρο, στον οποίο πραγματοποιείται η δειγματοληψία.

Πριν από αυτό ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εκτελείται με δύο τρόπους. Είτε θα καλέσετε στο 210 6416800- 801 (Δευτ. - Παρ. 8:00-16:00) ή αλλιώς ηλεκτρονικά, πατώντας στο LINK και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στην ειδική φόρμα

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει όλα τα προηγούμενα βήματα και με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, θα λάβει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί να εξέλθετε από το αυτοκίνητό σας.

Το κόστος του τεστ μέσω της υπηρεσίας Drive-Through COVID-19 ανέρχεται στα 75 €. Η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο ανέπαφα σε μηχάνημα POS και θα λάβετε τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ, καθώς και την απόδειξη πληρωμής ηλεκτρονικά στο e-mail που έχετε δηλώσει.

Το νέο τεστ για τον κορονοϊο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των υπολοίπων διαγνωστικών τεστ για τον ιό που πραγματοποιεί ο όμιλος Ευρωκλινικής. Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Εξοπλισμένα με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό τα εργαστήρια της Ευρωκλινικής Αθηνών πραγματοποιούν όλα τα διαγνωστικά τεστ για την ανίχνευση του νέου κορονοϊού.

Για να είμαστε λοιπόν ασφαλείς και σίγουροι για την υγεία μας επιλέγουμε πάντα την ασφαλέστερη οδό. Το τεστ Drive-Through COVID-19 του ομίλου Ευρωκλινικής μας επιτρέπει να εξεταστούμε γρήγορα, αξιόπιστα και με την όσο γίνεται λιγότερη επαφή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar paylos p

  στα διοδια θα μπουν πριν την εισοδο η μετα!!!!και ποτε θα το κανετε;;;

 2. avatar Αρρώστεια

  Μόνο 75€ ? τύλιξε μου 10. ε ρε λεφτά που έχει πληρώσει ο κοσμάκης , μιλάμε για 2 εκατομμύρια €υρω ΤΗ ΜΕΡΑ που θα μπορούσαν να φτιάξουν 1000 ΜΕΘ ακόμη. Αλλά τι θα έκαναν και οι έμποροι της υγείας κλέφτες θα γινοσαντε?
  Με τόση κονόμα ο ιός θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη, και αν αποφασίσει να φύγει θα φτιάξουμε κάποιον άλλο. Είναι πολλά τα λεφτά.

  1. avatar Ο κόσμος είναι ένα πολύ απλό και ωραίο μέρος αν έχεις μια στάλα μυαλό

   Ξέρεις αν αποκτήσεις ποτέ μυαλό οι ΜΕΘ χρειάζονται για αυτούς που κολλάνε τον ιό οι εξετάσεις για να ξέρεις αν έχεις και να μπεις σε περιορισμό να μην κολλήσεις άλλους και τους στείλεις στην..... ΜΕΘ.

   1. avatar io2-

    υπάρχει φυσικά και η άλλη μεριά. αυτή που λέει ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε τον ιό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει