Με ένταση και μεθοδικότητα συνεχίζονται εδώ και δέκα μήνες, οι κυριακάτικες «εκστρατείες» καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων, αφήνοντας σταδιακά το θετικό τους αποτύπωμα στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης με στόχο να βελτιώνεται διαρκώς η καθημερινότητα των πολιτών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης βρέθηκαν στην περιοχή του Βοτανικού και από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν σχολαστικά κάθε σημείο της περιοχής. Η μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης, καθαρισμού-απολύμανσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι με τη συνδρομή πολλών μικρών, μεσαίων και μεγάλων οχημάτων, ξεκίνησε από τους δρόμους της περιοχής και «απλώθηκε» στα πεζοδρόμια και σε άλλα σημεία.

«Η μεγάλη, συντονισμένη προσπάθεια για μια πιο καθαρή και νοικοκυρεμένη Αθήνα -στην οποία έχουν ενσωματωθεί οι κυριακάτικες δράσεις- θα ενταθεί με τακτικές και ακόμα πιο μεγάλες παρεμβάσεις καθαριότητας και απολύμανσης και στις 129 γειτονιές της πρωτεύουσας», σημειώνεται στην ανακοίνωση και γνωστοποιείται ότι η επόμενη κυριακάτικη δράση θα γίνει στη περιοχή του Αγίου Παύλου στην 1η Δημοτική Κοινότητα.

Καλό μήνα με την 30η ήδη Κυριακή Καθαριότητας σήμερα!
Πλύσιμο, απολύμανση και ανακύκλωση στον Βοτανικό.

Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Sunday, 1 November 2020