Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του αποφάσισε να προχωρήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τυλίσου στο Ηράκλειο της Κρήτης, αν δεν υπάρξει καμία δέσμευση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο, σύμφωνα με το cretalive.

Έτσι από τις 7.00 το πρωί σήμερα κλείνουν τον κεντρικό δρόμο Ηρακλείου – Ανωγείων στο ύψος της Τυλίσου.

«Ζητάμε την κατανόηση και υποστήριξη εκείνων που πιθανόν θα ταλαιπωρηθούν κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας μας. Οι κινητοποιήσεις μας δεν θα σταματήσουν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας. Σημειώνουμε οτι το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις μας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Συνεχίζουν και στη Σητεία

Σε νέα γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Σητείας αποφασίστηκε συνέχιση της αποχής των μαθητών από τα μαθήματα έως την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί συνάντηση αντιπροσωπείας των γονέων, παρουσία της αντιπεριφεριάρχη Λασιθίου κας Πετράκη και του αντιδημάρχου Σητείας κου Αντωνιδάκη με τον περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολο Κλινάκη στο γραφείο του στο Ηράκλειο.

Επίσης, όπως αποφασίστηκε, την Παρασκευή θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων των γονέων με τον βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη. Την Πέμπτη στις 18:30 θα γίνει νέα Γ.Σ. για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους του γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο γονέων και τους γονείς του Ε2 καθώς επίσης τους δασκάλους που είχαν στάση εργασίας συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα μας και είμαστε σίγουροι ότι μόνο όταν είμαστε ενωμένοι οι εκάστοτε υπέυθυνοι μας υπολογίζουν» αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωση του.