Συναγερμός έχει σημάνει για άνδρα που εξαπατά ηλικιωμένους στην Ηλιούπολη. Το βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του επιτήδειου το οποίο τράβηξε πολίτης είδε το φως της δημοσιότητας από τον ΑΝΤ1.

Ο δράστης σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πλησίαζε τα ηλικιωμένα θύματά του ισχυριζόμενος πως είναι ο λογιστής των παιδιών τους και τους ζητούσε χρήματα. 

Όπως περιέγραψε ο πολίτης ο οποίος κατέγραψε τη δράση του απατεώνα τον είδε την ώρα που έπινε τον καφέ του να περνάει αργά – αργά με το αυτοκίνητό του και να πλησιάζει την ηλικιωμένη.

«Πάω κοντά με το κινητό. Λέω κάτι γίνεται. Βλέπω τον άνδρα (που ήταν Ρομά) να λέει στη γιαγιούλα και πάω και τον ρωτάω ”Αγόρι τι έγινε; Θες κάτι, θες τίποτα;”. Με το που με βλέπει πήγε να με πατήσει με το αμάξι και με έβρισε» ανέφερε και σημείωσε πως μίλησε στη συνέχεια με τη γιαγιά η οποία του είπε ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε πως ήταν λογιστής του γιου της και ότι είχε κάτι λεφτά να της δώσει.

Ο πολίτης ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τον δράστη κατάφερε και πήρε τις πινακίδες του αυτοκίνητου που όπως αποδείχτηκε ήταν πλαστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο: