Λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την ενίσχυση του έργου του διοργανώνει το MDA Ελλάς, σωματείο τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η λαχειοφόρος αγορά διοργανώνεται από τις 13 Δεκεμβρίου έως και 13 Ιανουαρίου και προσφέρει σε δύο τυχερούς ένα scooter YAMAHA XENTER, προσφορά της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Όλοι μπορούν να κερδίσουν αγοράζοντας ένα λαχνό με ένα μόνο ευρώ! Οι λαχνοί θα διατίθενται στα δύο μεγάλα εμπορικά πάρκα SMART PARK και RIVER WEST όπου είναι τοποθετημένα και τα scooters. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να μπει αυτόματα στην κλήρωση, στέλνοντας τη λέξη MDA με sms αξίας 1,20 ευρώ συν ΦΠΑ στο 54534.

Η υποστήριξη τόσο του SMART PARK, όσο και του RIVER WEST είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού αγκάλιασαν αμέσως την ενέργεια και παραχώρησαν χώρο στο MDA Ελλάς για την προώθηση της ενέργειας.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, επίσημη αποκλειστική διανομέας της ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΤΟR Co. Ltd. και της PORSCHE AG στην Ελλάδα, προσφέρει αφιλοκερδώς τα scooters ΥΑΜΑΗΑ XENTER 150 ως έπαθλο για τους δύο νικητές της λαχειοφόρου αγοράς, με στόχο την ενίσχυση του σωματείου MDA ΕΛΛΑΣ. Το σωματείο θα εισπράξει το σύνολο των εσόδων της λαχειοφόρου αγοράς και της sms καμπάνιας.

Το YAMAHA XENTER θα κάνει ακόμη πιο απολαυστικές τις διαδρομές του νικητή μέσα στην πόλη! Με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και πρωτοποριακή ανάρτηση monocross που εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα και άνεση σε επιβάτη και συνεπιβάτη, ευρύχωρο πάτωμα που χωρά πολλά πράγματα, μοντέρνο σχεδιασμό και σπουδαία οικονομία καυσίμου, είναι εύκολο στην οδήγηση, ευέλικτο μέσα στην κίνηση και εξασφαλίζει γρήγορη μετακίνηση. Με τιμή από 2.490 ευρώ για την έκδοση των 125 κυβικών αποτελεί τη «σβέλτιστη» λύση! Το έπαθλο αφορά την έκδοση των 150 κυβικών και έχει λιανική αξία 3.190 ευρώ με ΦΠΑ, που συμπεριλαμβάνει βαλίτσα 39 λίτρων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του MDA Ελλάς αλλά και ως προς τους όρους και την κλήρωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MDA Ελλάς www.mdahellas.gr.