Είναι γεγονός. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα!

Με τη νέα πανδημία που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας λόγω του κορονοϊού έχει αλλάξει δραστικά η καθημερινότητα μας. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να βρουν τρόπους να μοιράσουν χαρά και να ανεβάσουν το ηθικό. Χάρη στη βοήθεια των social media κάποιες από αυτές τις προσπάθειες γίνονται viral, δηλαδή υιοθετούνται απο μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Ένα τέτοιο παραδείγματα ήταν η στιγμή που βγήκαν όλοι οι Έλληνες στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των εργαζόμενων του συστήματος υγείας.

Ένα νέο κίνημα αρχίζει και κάνει την εμφάνιση του στο διαδικτυο με σκοπό να δώσει λίγο φως σε αυτές τις σκοτεινές μέρες. Πρόκειται για το lights4life όπου ο κόσμος καλείται να ανάψει τα φώτα και να διαδώσει ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς και το οποίο έχει αγκαλιάσει απο τη πρώτη στιγμή και το ΕchoDeco.

Αυτή τη σκοτεινή περίοδο χρειαζόμαστε περισσότερο φως από ποτέ!

Τώρα που οι συνθήκες της ζωής μας άλλαξαν είναι σημαντικό να μένουμε σπίτι και να ζήσουμε σε αυτό! Είναι ευκαιρία να το διακοσμήσουμε, να το φροντίσουμε και να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές!

Μεταμορφώστε το λοιπόν και κάντε το γιορτινό και ευχάριστο! Γεμίστε το με φωτάκια και δώστε χρώμα στη γειτονιά, στην πολυκατοικία και στην καθημερινότητά σας. Άλλωστε αυτή η περίοδος ζητά από εμάς υπομονή και καλή διάθεση. Φτιάξτε την λοιπόν!

Χριστούγεννα όλο το έτος

Λένε ότι τα χριστούγεννα είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που μετά το πέρας της γιορτής καθυστερούν όσο γίνεται τη διαδικασία του ξεστολίσματος.

Μπορεί να έχουμε Απρίλιο ωστόσο κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι χρειαζόμαστε περισσότερο απο ποτέ αυτή τη μαγεία.

Βγάλτε λοιπόν από τις κούτες τα λαμπάκια των Χριστουγέννων και γεμίστε με αυτά τις βεράντες και τους κήπους. Δώστε φως και χαρά στην γειτονιά σας με τον πιο εύκολο τρόπο! Δημιουργήστε σχέδια στα δέντρα και δώστε μία γιορτινή νότα στον χώρο.

Μην ξεχνάτε πως είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να δώσετε δύναμη στους γείτονές σας και αυτοί σε εσάς, και δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος από αυτόν!

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Μην αρκεστείτε απλώς στο να τοποθετήσετε τα φωτάκια στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, αλλά και μέσα. Γίνετε δημιουργικοί με τα φωτάκια και μην διστάσετε να γεμίσετε τον χώρο.Το φως φέρνει χαρά και ελπίδα και σίγουρα μετά από αυτόν τον στολισμό θα νιώσετε ανανεωμένοι αμέσως.

Το καθιστικό μπορεί να μετατραπεί στο πιο cozy σκηνικό απλά με αυτή την προσθήκη. Τοποθετήστε τα λαμπάκια γύρο από το τζάκι ή στο περίγραμμα του παραθύρου και δημιουργήστε την πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα.Σκεφτείτε πως αυτός είναι ο χώρος που εσείς και η οικογένειά σας περνάτε πολύ χρόνο μαζί και πρέπει αυτός ο χώρος να γίνει ιδανικός για εσάς!

Project υπνοδωμάτιο

Επόμενο βήμα ανανέωσης το απόλυτο προσωπικό σας καταφύγιο, το υπνοδωμάτιο. Και αυτός ο χώρος με τη σειρά του μπορεί να μετατραπεί και να φορέσει τα γιορτινά του. Πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού, ή γύρω από την τουαλέτα περιποίησής τα φωτάκια μπορούν να σας δώσουν την λάμψη τους αμέσως.

Η βιβλιοθήκη, είναι ακόμα ένα σημείο που μπορείτε να μεταμορφώσετε τόσο απλά. Κρεμάστε φωτογραφίες, αγαπημένα αντικείμενα και περικυκλώστε τα με λαμπάκια δημιουργώντας μια υπέροχη σύνθεση με αναμνήσεις!

Γίνετε δημιουργικοί

Ακόμα, αυτός ο ξεχωριστός στολισμός του σπιτιού θα σας δώσει ώρες δημιουργικότητας και ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένειά σας. Ο κάθε ένας θα προτείνει νέες ιδέες για την διακόσμηση με τα λαμπάκια και θα δημιουργήσετε κάτι ευχάριστο όλοι μαζί.

Οι ιδέες και οι επιλογές είναι ατελείωτες και ο χρόνος με τους αγαπημένους σας ανθρώπους πολύτιμος. Δώστε φως στον προσωπικό σας χώρο, αλλά και σε ολόκληρης την περιοχή. Εμπνεύστε τους γείτονές σας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν το ίδιο και να ολοκληρωθεί αυτή η γιορτινή αλυσίδα!

Το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι να υπάρχει ευτυχία, παρά τις δυσκολίες! Στολίστε το καθιστικό, τους κήπους, τις βεράντες και μοιράστε χαρά σε όλον το κόσμο, και σε εσάς τους ίδιους! Κάντε το σπίτι σας το πιο όμορφο και γιορτινό μέρος! Άλλωστε όλοι ξέρουμε πω το φως δίνει ελπίδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές!

Και αφού τελειώσετε με τη διακόσμηση μοιραστείτε το μήνυμα με τους φίλους σας στα social media και διαδώστε το φως της ελπίδας μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το κίνημα Lights4Life στο ΕchoDeco.