Ένα μοναδικό σεμινάριο καφεγνωσίας με εισηγητή τον σομελιέ κ. Απόστολο Πλαχούρα που διδάσκει την απόλαυση των εκλεκτών ποικιλιών καφέ της Nespresso κατ’ αντιστοιχία με την τέχνη της οινογνωσίας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στη Nespresso Boutique της Κηφισιάς στην οδό Λεβίδου 11.

Ο έμπειρος σομελιέ προκάλεσε τα μέλη του Nespresso Club να δοκιμάσουν διάφορες ποικιλίες κρασιού και καφέ, μαθαίνοντας παράλληλα να τις αξιολογούν σαν επαγγελματίες.

Υπενθυμίζεται ότι διεθνώς, η Nespresso προσκαλεί μερικούς από τους καλύτερους σομελιέ του κόσμου στις εγκαταστάσεις της στην Ελβετία για να τους μυήσει στα μυστικά της καφεγνωσίας, όπως μόνο η παγκόσμια πρωτοπόρος στην αγορά καφέ απαράμιλλης ποιότητας μπορεί να πράξει.

Αν νομίζατε ότι μόνο η οινογνωσία, η τέχνη του κρασιού έχει τα δικά της μυστικά, σκεφτείτε πόσα ταξίδια και συναρπαστικές περιπέτειες κρύβει μέσα της κάθε κάψουλα της Nespresso και επισκεφθείτε τις απανταχού Boutiques για να ανακαλύψετε αυτή που σας παρασύρει στην πιο ονειρική διάσταση της γεύσης.