Συνάντηση είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η θεσμοθέτηση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου και της κεντρικής ένωσης μέσω κοινής επιτροπής και τακτικών συναντήσεων.

Επιπλέον, η υπουργός ζήτησε τη συνδρομή της ΚΕΕ στην ανάπτυξη του τουρισμού και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, κάνοντας και αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ίδια επισήμανε την ανάγκη στήριξης αυτής της προσπάθειας από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.

Επίσης, η υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόταση συνεργασίας της ΚΕΕ, με το υπουργείο και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε εποικοδομητική πρωτοβουλία.

Από τη μεριά του, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος παρέδωσε υπόμνημα στην Όλγα Κεφαλογιάννη, με τις προτάσεις της ΚΕΕ, που «στόχο έχουν αφενός την καλύτερη απόδοση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και αφετέρου την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά των ωφελημάτων και των δυνατοτήτων του στην ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.