Η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως νοσεί από κορονοϊό καθώς οι εξετάσεις που έκανε βγήκαν θετικές.

Ο σύζυγος της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκάλυψε το πώς κόλλησε η Χριστίνα Μπόμπα τον ιό. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παρουσιαστής, είχαν έρθει σε επαφή με φίλο τους ο οποίος νόσησε από κορονοϊό. Μόλις τους ενημέρωσε ο φίλος τους, άμεσα έσπευσαν και οι δυο να κάνουν εξετάσεις. Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε θετική ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης αρνητικός.

Ως μέτρο προφύλαξης, και οι δυο βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μίλησε για τον κορονοϊό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αναφέρθηκε στο γιατί αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει.

«Έχω λίγους πόνους, έχω μια εξάντληση. Χθες είχα μόνο τα δέκατα και λίγο πονοκέφαλο. Σήμερα καταλαβαίνω ότι έχω γρίπη. Αισθάνομαι πως κουράζομαι. Όχι όμως κάτι που να με καταβάλλει» ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά το βίντεο που «ανέβασε» και στο οποίο είχε στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, η παρουσιάστρια είπε: «Είναι λογικό όλοι να αντιδράμε. Η αλήθεια πως και εμείς μαθαίνουμε πώς πρέπει να αντιδρούμε απέναντι σε αυτή τη κατάσταση. Όταν ήρθε η διάγνωση, μας πήραν τηλέφωνο από το κέντρο στο οποίο εξεταστήκαμε, πριν μιλήσουμε με τον ΕΟΔΥ, μας είπαν ότι εγώ είμαι θετική και ο Σάκης αρνητικός. Είμαστε στο ίδιο σπίτι, εννοείται ότι τον είδα να του το πω. Του είπα τα αποτελέσματα, πήραμε τηλέφωνο τους δικούς μας. Αρχίσαμε να συζητάμε τι θα κάνουμε. Θεωρήσαμε ευθύνη μας να δημοσιεύσουμε αυτό το βίντεο και από εκεί και έπειτα έχει πάει ο κάθε ένας σε δωμάτιο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κοινοί χώροι στο σπίτι που περνάμε και οι δυο. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να προφυλαχθεί ο Σάκης. Υπάρχει μια δυσκολία στο να προστατευτεί ο Σάκης 100%. Γι’αυτό το λόγο μένουμε και οι δυο σε καραντίνα και ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε λίγες μέρες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τους ενημέρωσα τηλεφωνικά. Περισσότερο αισθάνθηκα την ανάγκη και την ευθύνη να το μοιραστώ και να πω ότι είναι κάτι που υπάρχει εκεί έξω και να πω ότι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα».

Τέλος η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Δεν μιλάω επιστημονικά, λέω μόνο την εμπειρία μου και ότι μου λένε επίσημα οι γιατροί».