Στα πορτοκαλί ντύθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι Σπέτσες, αφού ο ασφαλιστικός οργανισμός ING, στηρίζει με Χρυσή Χορηγία για 3η συνεχή χρονιά τον θεσμό του Spetses mini Marathon, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής: Ζήσε υπεύθυνα!

Το newsbeast.gr συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Luis Miguel Gomez στις Σπέτσες και μίλησε μαζί του για αυτό το σκοπό.

Όπως εξήγησε ο κ. Gomez, ο στόχος του μηνύματος της εταιρείας “Live Well” είναι η γενικότερη ιδέα του είμαστε υγιείς, προσέχουμε το σώμα και το μυαλό μας και περνάμε όμορφα. «Η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, εκφράζει όλες τις αξίες που εμείς πρεσβεύουμε. Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι στο DNA του Οργανισμού της ING. Θέλουμε οι άνθρωποι που εμπιστεύονται την εταιρεία μας χρόνια τώρα να απολαμβάνουν, να ασκούνται, να κοινωνικοποιούνται και να περνάνε υπέροχα, έχοντας καλή υγεία», τονίζει και συνεχίζει λέγοντας: «Το «Ζήσε υπεύθυνα» είναι για εμάς τρόπος ζωής, που αφορά στην υγεία σε όλες τις εκφράσεις της ζωής μας και ανήκει στο σπουδαίο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ING, που είναι γεμάτο ευαισθησίες και αξίες. Η εταιρεία με μακρά εμπειρία στον τομέα της ασφάλισης υγείας, παρέχοντας σύγχρονα προϊόντα ασφάλισης υγείας όπως το Orange Cross, πρεσβεύει ότι η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ο αθλητισμός και η πρόληψη, αποτελούν τα βασικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας».
Ο κ. Gomez είχε πραγματοποιήσει μόλις τον γύρο των Σπετσών με ένα ποδήλατο – μια διαδρομή καθόλου εύκολη όπως παραδέχτηκε. «Νιώθω τόσο όμορφα που κατάφερα να γυρίσω τις Σπέτσες με το ποδήλατο, όχι μόνο γιατί είδα τις μαγικές ομορφιές και την υπέροχη φύση τους, αλλά γιατί αθλήθηκα. Μπορεί να δυσκολεύτηκα σε κάποια σημεία, όμως η ικανοποίηση και η χαρά που σου δίνει μια τέτοια βόλτα, είναι ανεπανάληπτη»!

Ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και την Αθήνα στην οποία μένει τα τελευταία δύο χρόνια. Απολαμβάνει τον καλό καιρό και την ελληνική κουζίνα, ενώ συχνά ταξιδεύει στα νησιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος ING έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο διάσημος ING New York Marathon που στηρίζει με χορηγία τίτλου από το 2003, ο ING Miami Marathon & Half Marathon από το 2006, και ο ξεχωριστός «νυχτερινός» ING Night Marathon του Λουξεμβούργου.