Αδυνατεί να συνειδητοποιήσει η οικογένειά της 29χρονης από την Κατερίνη τον απροσδόκητο θάνατό της από αλλεργικό σοκ, λόγω της αντιβίωσης που της χορηγήθηκε μόλις έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου έκανε λόγο για πάρα πολύ τραγική υπόθεση, σημειώνοντας πως η οικογένεια είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι η νεαρή γυναίκα έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση.

Όμως αμέσως μετά την καισαρική φαίνεται πως τη χορηγήθηκε αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική, με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλεργική αντίδραση και τελικά η άτυχη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Η οικογένεια θα κινηθεί νομικά για να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου, σημείωσε η δικηγόρος, προσθέτοντας πως «η κοπέλα δεν ήταν επείγον περιστατικό, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο τοκετό, οι γιατροί λαμβάνουν κάποιο ιστορικό πριν κάνουν εισαγωγή».

Σήμερα αναμένεται και η νεκροψία-νεκροτομή, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, και παράλληλα με τον ιατροδικαστή που την έχει αναλάβει η οικογένεια θα ζητήσει να υπάρχει και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

«Ο πόνος είναι πάρα πολύ μεγάλος, μια ολόκληρη οικογένεια βρίσκεται σε απόλυτη συντριβή. Περίμεναν το χαρμόσυνο γεγονός στο νοσοκομείο και η ευτυχία τους κατέληξε σε απόλυτη τραγωδία» κατέληξε η κα Παναγοπούλου.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ.