Λάθος πληροφόρηση από ανεύθυνες πηγές υποστηρίζουν πως είχαν τόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενοι στις δηλώσεις που είχαν κάνει σχετικά με την εμπλοκή της Μαρίας Βλαζάκη στην υπόθεση «Joker».

«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών», αναφέρει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Twitter η κ. Μπακογιάννη.

Αντίστοιχα και ο κ. Μπογδάνος δηλώνει: «Η αρετή της επωνυμίας είναι αυτή: Όταν γίνεται ένα λάθος, το σφάλμα αποδίδεται στον φταίχτη. Στην περίπτωσή μας, η κα Μπακογιάννη κι εγώ είχαμε λάθος πληροφόρηση ως προς την εμπλοκή της κας Βλαζάκη στην επίμαχη υπόθεση. Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και απολογούμαι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού διέψευσε ότι ήταν αυτή που κάλεσε τη αστυνομία να εισβάλει στις αίθουσες όπου παιζόταν η ταινία «Joker» προκειμένου να μην επιτραπεί σε ανηλίκους να παρακολουθήσουν την ταινία.