Το να κυκλοφορείς ανασφάλιστος δεν είναι παιχνίδι! Είναι ρίσκο! Και το ρίσκο δε βγαίνει πάντα σε καλό. Ένα ανασφάλιστο αυτοκίνητο μόνο μπελάδες μπορεί να σου δημιουργήσει και όσα χρήματα προσπαθείς να γλιτώσεις… σίγουρα θα τα πληρώσεις.

Το Υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε, πρόσφατα, την καταγραφή των ανασφάλιστων οχημάτων και διασταύρωσε τα στοιχεία των ιδιοκτητών τους. Έτσι, σύντομα πρόκειται να πιαστούν στο δίχτυ όλα τα ανασφάλιστα οχήματα.
Όλοι οι οδηγοί των ανασφάλιστων οχημάτων πρόκειται να αντιμετωπίσουν τσουχτερά πρόστιμα, με σκοπό να περιοριστεί ο αριθμός τους.

Επιπλέον, οι οδηγοί των ανασφάλιστων οχημάτων δεν πρόκειται να αποφύγουν τις αυστηρές ποινές του νόμου, καθώς και την αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος.

Γι’ αυτό, υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρά σου και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου έξυπνα στην Anytime, σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Εξασφάλισε 5% μείωση τιμών και επιπλέον web offer 5%, σε κάθε νέα online ασφάλιση του αυτοκινήτου σου. Μία προσφορά που ισχύει όχι μόνο για την πρώτη φορά αλλά και σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου.

Γιατί με την εγγύηση της INTERAMERICAN, η Anytime σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρος, όταν κυκλοφορείς με το αυτοκίνητό σου στον δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο www.anytime.gr ή βρείτε μας στο Facebook.