Σοκάρει η υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης μαθήτριας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Οι Αρχές εξετάζουν τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ της αυτοκτονίας της ανήλικης με την υπόθεση ενός 43χρονου, ο οποίος χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του, εν άγνοια της οικογένειάς της.

Όταν πριν από λίγες ημέρες εκείνοι το έμαθαν την πίεσαν να διακόψει και κατήγγειλαν τον 43χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η συνθήκη φέρεται να οδήγησε σε καβγάδες και οι γονείς να απαγορεύσουν στο παιδί κάθε επαφή με τον άνδρα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, διατηρούσε σχέση με την 14χρονη, αλλά και με μία ακόμη κοπέλα 17 ετών, με την οποία είχε συνάψει σχέση όταν και εκείνη ήταν 14.

Στο κινητό τηλέφωνο του 43χρονου βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες, ενώ όλα τα στοιχεία αυτά συνέθεσαν τη δικογραφία με την οποία σήμερα ο άντρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το γράμμα και το το τελευταίο sms

Το νεαρό κορίτσι είχε μαζί του ένα γράμμα, σύμφωνα με τον Ant1, με το οποίο απευθυνόταν στον 43χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών της, η κοπέλα ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Λίγο πριν βουτήξει στις γραμμές του τρένου, είχε ανταλλάξει SMS με φίλο της, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε πως σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του κοριτσιού, δυστυχώς, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το κορίτσι μπήκε στο σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του, χωρίς κάτι να μαρτυρά την τραγωδία που θα επακολουθούσε.

Όταν οι γονείς του κοριτσιού ενημερώθηκαν για την τραγωδία, έσπευσαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Λιποθύμησαν όταν έμαθαν πως το παιδί τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους διακόμισε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ποινική δίωξη στον 43χρονο για την υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας

Αντιμέτωπος με κακουργήματα είναι ο 43χρονος ο οποίος φέρεται να σχετιζόταν με την 14χρονη μαθήτρια που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.

Ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκε ο 43χρονος, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.