«Δεν γίνεται ο ένας να πετάει και ο άλλος να μαζεύει»

Δε νοείται καθαριότητα από μια πλευρά, δήλωσε ο Μπουτάρης


ΕΛΛΑΔΑ
0:44
12/01/2013
«Δεν γίνεται ο ένας να πετάει και ο άλλος να μαζεύει»
1
loading

Ύστερα από μια ταραχώδη πορεία, υπογράφηκε η συμφωνία ανάθεσης παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης μεταξύ του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και του νόμιμου εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας.

Η εταιρία πήρε την ανάθεση κατόπιν διεξαγωγής δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού αντί συνολικού ποσού 1.886.163, 20 ευρώ. Η συμφωνία μεταξύ των συμβαλλομένων μερών έχει διάρκεια δώδεκα μήνες, με τη δυνατότητα μονομερούς (από το Δήμο Θεσσαλονίκης) παράτασης για ένα τρίμηνο μετά από τη λήξη αυτής.

«Μέσα στο επόμενο διάστημα 3-4 μηνών, όταν θα αρχίσει η παράδοση των υπό επισκευή αυτοκινήτων, η καθαριότητα της πόλης γυρίζει σελίδα. Με το νέο εξοπλισμό, θα μπει πρόγραμμα για την ανακύκλωση και την αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά και πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συμμετοχή των πολιτών στην καθαριότητα της πόλης είναι απαραίτητη. Δεν γίνεται ο ένας να πετάει και ο άλλος να μαζεύει. Καθαριότητα από μια πλευρά δεν νοείται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar PerMan

    Δυο είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την βρωμιά στους δρόμους. Πρώτοι οι Δήμαρχοι που μαζέυουν όλα τα κομματόσκυλα στα γραφεία τους, προσλαμβάνονται για καθαριστές και καταλήγουν διοικητικό προσωπικό, με προσόντα ΣΤ' δημοτικού. Οι δεύτεροι υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που δεν σεβόμαστε τίποτε. Ακόμη πετάμε τα σκουπίδια από τα μπαλκόνια ή τα αφίνουμε στην πόρτα του γείτονα. Δυο φορές έκανα το λάθος να παρκάρω δίπλα στον κάδο (νόμιμα) και τα σκουπίδια βρεθηκαν πάνω στο καπό μέχρι το παρμπρίζ...................... στη Ριζούπολη !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει