Συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως, έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας τη «συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ», σε ένα ακόμα επεισόδιο της σύγκρουσης μεταξύ ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ, μετά τα όσα συνέβησαν στην Καλαμάτα, στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που αναβλήθηκε.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «συνδικάτα ταξικά και όχι εργοδοτικά» και «στων εργατών τις πλάτες χτίζονται καριέρες, έξω από τα συνδικάτα οι εργατοπατέρες».

Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις την Τετάρτη 27 Μαρτίου, ενώ στις 3 Απριλίου το ΠΑΜΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 20 χρόνια του στο κλειστό γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή.

Σημειώνεται ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι τα γραφεία της Συνομοσπονδίας θα είναι κλειστά σήμερα «κατόπιν αιτήματος των εργαζομένων της ΓΣΕΕ, οι οποίοι βίωσαν τα γεγονότα της Καλαμάτας, με τις συνεχιζόμενες ύβρεις και βιαιοπραγίες – ακόμα και εις βάρος συναδέλφων τους – αποφάσισε τα γραφεία της Συνομοσπονδίας να παραμείνουν κλειστά από νωρίς το πρωί».