Ακόμη μια διεργασία της ΓΣΕΕ αποδείχθηκε επεισοδιακή, καθώς κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, στην Πατησίων, οι σύνεδροι ήρθαν στα χέρια.

Μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν σε έντονο ύφος και με τη χρήση συνθημάτων από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, «να αποχωρήσουν οι εργοδότες από την αίθουσα, για να προχωρήσει η διαδικασία», κάτι που δημιούργησε ένταση. Όλα αυτά έφεραν την αναβολή, με τις διαδικασίες να μεταφέρονται σε μελλοντική ημερομηνία.

Μάλιστα, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εξέδωσε και ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, από την συγκεκριμένη συνδικαλιστική ΜΑΦΙΑ, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλο κόσμο;

Ταυτόχρονα η συνδικαλιστική μαφία  της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου-Καραγεωργόπουλου-Κιουτσούκη-Βασιλόπουλου, στέλνει στις ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα:

Τα σχόλια είναι περιττά…».