Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να τον σώσουν, αλλά ήταν… στο σπίτι του

Σώος ο άνδρας που αγνοείτο από το απόγευμα στον Αποκόρωνα Χανίων


ΕΛΛΑΔΑ
23:46
13/02/2019
Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να τον σώσουν, αλλά ήταν... στο σπίτι του
loading

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός άνδρα στον Αποκόρωνα Χανίων, η οποία ωστόσο κινητοποίησε έναν ολόκληρο μηχανισμό κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο άνδρας βρέθηκε σώος τελικά σπίτι του, αφού πρώτα είχαν σηκωθεί στο πόδι οι αρχές, η αστυνομία, η πυροσβεστική και οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής.

Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πέσει σε χαντάκι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας και των υδάτων στο χαντάκι. Πήρε τηλέφωνο σε δικό του άνθρωπο λέγοντάς του ότι πνίγεται και μετά έπεσε το σήμα.

Από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και μάλιστα στα τυφλά, καθώς δεν ήταν γνωστό σε ποια περιοχή βρισκόταν. Αστυνομία και πυροσβεστική τον έψαχναν μέσα στο σκοτάδι και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στο μεταξύ όμως, κάποιοι γνωστοί του τον είχαν ήδη εντοπίσει στο χαντάκι από όπου τον έβγαλαν. Κανείς όμως δεν ενημέρωσε ότι τελικά ήταν σώος με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η έρευνα μέχρι κάποια στιγμή να ενημερώσουν ότι βρίσκεται σώος σπίτι του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει