Ακόμα μία «λαμπερή» παρουσία θα δούμε στους δρόμους της Αθήνας αυτή την Κυριακή. Η εγγονή του Charlie Chaplin, Kiera Chaplin θα πάρει μέρος στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο θα βρίσκεται την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 10:40 προσκεκλημένη της WIND στο περίπτερό της (19), στο Marathon EXPO εντός του Ζαππείου Μεγάρου και θα είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις προς το δημοσιογραφικό κοινό.

Η Kiera Chaplin, εγγονή του Charlie Chaplin, είναι μοντέλο και ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Ιρλανδία και μετακόμισε σε νεαρή ηλικία στο Παρίσι, όπου και υπέγραψε με το πρακτορείο NEXT Model Agency. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης της καριέρας, η Kiera έχει εμφανιστεί σε δημοφιλή περιοδικά όπως η Vogue και το Elle αλλά και το ημερολόγιο της Pirelli για το 2011. Έχει επίσης βραβευθεί ως «lifestyle icon» στα βραβεία Vienna Awards for Fashion and Lifestyle το 2010. Πέρα από το modeling η Kiera ασχολείται επίσης και με τον κινηματογράφο ως ηθοποιός και παραγωγός.

Η Kiera είναι μεταξύ των «The Top 20 Most Eligible Women in The World» του περιοδικού FHM και σήμερα ζει με τον αρραβωνιαστικό της, φωτογράφο Ale de Basseville στο Los Angeles.