Τοποθέτηση ιατρών οπλιτών θητείας σε 11 άγονες περιοχές της χώρας

Κοινή υπουργική απόφαση από τα υπουργεία Άμυνας και Υγείας


ΕΛΛΑΔΑ
0:24
01/11/2018
Τοποθέτηση ιατρών οπλιτών θητείας σε 11 άγονες περιοχές της χώρας
4
loading

Κοινή υπουργική απόφαση για τη στελέχωση με ιατρούς οπλίτες θητείας, πολυδύναμων περιφερειακών ιατρείων (ΠΠΙ), περιφερειακών ιατρείων (ΠΙ) και κέντρων υγείας (ΚΥ) σε 11 άγονες και προβληματικές περιοχές της επικράτειας, υπέγραψαν οι αναπληρωτές υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Υγείας, Παναγιώτης Ρήγας και Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, οι ιατροί οπλίτες τοποθετούνται στο ΠΙ Ανθηρού Καρδίτσας, στο ΠΠΙ Αλοννήσου, ΠΙ Μαγγανίτη Ικαρίας, ΠΠΙ Μεγίστης, ΠΙ Παρπαριάς Χίου, ΠΙ Φιλίων Αχαΐας, ΠΠΙ Ραχών Ικαρίας, ΠΙ Βρυσάς Λέσβου, ΚΥ Ευδήλου Ικαρίας, ΠΙ Λιχάδας Εύβοιας, ΠΙ Κατωμερίου Μεγανησίου (ευθύνης ΚΥ Βασιλικής).

Υπενθυμίζεται ότι στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar SER 30

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ [...]ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ / ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΓΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΟΥΛΕίΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΕΣ ΕΝΑ ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΤΗΘΕΙΣΑ ΕΝ ΤΩ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΙ . Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ '' ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ '' ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ '' ΙΕΡΟΜΕΝΩΝ '' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ . ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΑΝΑΣΚΕΛΑ .

 2. avatar Φαινεται πως…

  2018 και ακόμα η Πολιτεία αδυνατεί να στελεχώσει Ιατρικές Υπηρεσίες εκτος αν δωσει ισχυρά κίνητρα

 3. avatar Ποιος ιατρός θα πάει στα νησιά

  να υπηρετεί [...]; Δεν χάζεψε ακόμη ο κόσμος τόσο πολύ...

 4. avatar Τα ίδια

  Παντελάκη μου.... τα ίδια Παντελή μου από το τέλος του 2ου παγκοσμίου μέχρι σήμερα ! Απόλυτη και διαχρονική ξεφτίλα ! Ανίατο κράτος ...Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει