«Μην υβρίζετε τους εθνικούς μας ήρωες γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας». Τουλάχιστον αυτό προειδοποιεί η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Λαμία με αφορμή το σάλο που επικράτησε για την παράσταση «Αθανάσιος Διάκος η επιστροφή».

Στην ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή υπογραμμίζει πως δεν θα επιτρέψει να παιχτεί στην πόλη το θεατρικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, που παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο ως ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, τον οποίο απατά η γυναίκα του με έναν Κούρδο μετανάστη.

«Δηλαδή πόσο ακόμα θα μαυρίζουμε την ιστορία μας για να “γουστάρουν” όλοι οι ανθέλληνες της αριστεράς; Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η ανωμαλία που έχουν κάποιοι άνθρωποι στο μυαλό τους να την ονομάζουν τέχνη, (όπως ήθελαν να το περάσουν κάποια Μ.Μ.Ε.), την στιγμή βέβαια που μιλάμε για τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ μας ήρωες.

Κάποια “κυρία” που ακούει στο όνομα Λένα Κιτσοπούλου ανέβασε ένα πορνογράφημα και υβρίζει τον Εθνομάρτυρα μας Αθανάσιο Διάκο (θα σηκωθεί και θα μας κυνηγάει όλους μας με το γιαταγάνι)και βέβαια αυτή την αθλιότητα την πληρώνει ο ελληνικός λαός…

Αυτό δεν θα περάσει…. Εμείς ως Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σας προειδοποιούμε ότι αυτή η “μαλάκια” ταινία δεν θα αφήσουμε να παιχτεί στην πόλη μας την Λαμία, ΕΜΕΙΣ δεν δεχόμαστε να υβρίζουν και να γελοιοποιούν τους Εθνικούς μας ήρωες γιατί θα μας βρείτε απέναντι σας και πιστέψτε μας δεν θέλετε….!!!>>

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο.ΛΑΜΙΑΣ», καταλήγει η ανακοίνωση.

(Φωτογραφία αρχείου)