Έσβησε μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά στο Ηράκλειο

Δείτε φωτογραφίες


ΕΛΛΑΔΑ
12:18
23/09/2018
Έσβησε μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά στο Ηράκλειο
3
loading

«Έσβησε η φωτιά στο Πανεπιστήμιο μας», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέας Ζώρας.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, άμεση με θετικά αποτελέσματα, ανέφερε, επισημαίνοντας ότι: «Όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον φοιτητή δεδομένου ότι η φωτιά αφορούσε στο βόρειο κτήριο των φοιτητικών εστιών. Ερευνούμε όλα όμως τα ενδεχόμενα διότι για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από τους φοιτητές φιλοξενούσε κάποιο άλλο άτομο».

Αυτή την ώρα ενημερώνονται από τους αρμόδιους της πυροσβεστικής ο πρύτανης και μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ενώ όπως επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης: «Ξεκινάμε καταγραφή των ζημιών σε γραφεία, εργαστήρια και εστίες. Θα ληφθούν μέτρα και από την περιφέρεια για τους φοιτητές που θα έχουν μείνει χωρίς στέγη και όπου μπορούμε θα ενισχύσουμε και θα βοηθήσουμε».

Άμεσα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας για το θέμα των εστιών και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι διαμένοντες στις εστίες φοιτητές και έχουν πλέον ανάγκη στέγασης.

Επόπτες υγείας της Περιφέρειας εξετάζουν τυχόν επικινδυνότητα του καπνού για τους πολίτες και όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τον ίδιο λόγο και κλιμάκιο του Δημόκριτου από την Αθήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Τζακ

  Δεν το άφηναν να καει εκεί να ησυχασουμε Πανεπιστήμια μας χρειάζονται τώρα ή θέσεις εργασίας που θα αποροφηθουν όλοι αυτοί οι απόφοιτοι που βγαίνουν κάθε χρόνο, που οι γονείς πληρώνουν και στο τέλος οι νέοι παίρνουν το δρόμο για το εξωτερικό κι εδώ εμείς θα καταντήσουμε μια χώρα γεροντων (να μην πω και μεταναστών)

  1. avatar Φοιτητής

   Συγγνώμη κύριε αλλά με το μυαλό που κουβαλάτε εσείς οι \"παλαιοί\" δε μας προδιαθετετε θετικά και να μείνουμε εδώ. Φυσικά το βασικό κίνητρο για μια μετανάστευση στο εξωτερικό είναι η καλύτερη οικονομική κατάσταση που θα επικρατεί εκεί αλλά υπάρχει άλλος ένας σημαντικός λόγος. Να ξεφύγουμε από κάτι μυαλά σαν τα δικά σας. Που ακούστηκε άνθρωπος να εύχεται να καταστραφεί ένα πανεπιστήμιο. Είναι αδιανόητο. Δηλαδή θα είναι καλύτερα να μην αποφοιτούν πλέον από τα πανεπιστήμια για να μην φύγουν στο εξωτερικό και να μένουν εδώ να είναι άνεργοι (Αφού έτσι κι αλλιώς άνεργοι θα είναι) και ανειδίκευτοι! Τι να πω, νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον χρήστη που απάντησε πριν από μένα και θα πω ότι μάλλον εσείς αφήσατε κάτι να καεί. Κρίμα, στο εξωτερικό θα μπορούσε να εχει χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό, γιατί εδώ στην Ελλάδα \"Που τρώει τα παιδιά της\" το πολύ πολύ να χρησιμοποιούταν για το μάθημα της ανατομίας ☺️

  2. avatar Σφαίρα

   Κάπως έτσι σκέφτηκες πριν χρόνια και αυτό που άφησες να καεί είναι το μυαλό σου [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει