Ανυπόφορη δυσωδία στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Ένας τόνος υποπροϊόντων σφαγής ζώων χύθηκε στην αποβάθρα


ΕΛΛΑΔΑ
0:24
17/08/2018
Ανυπόφορη δυσωδία στο λιμάνι της Μυτιλήνης
3
loading

Μεγάλη ποσότητα υποπροϊόντων σφαγής ζώων κάθε λογής χύθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αποβάθρα του λιμανιού της Μυτιλήνης, όταν άνοιξαν οι πόρτες φορτηγού αυτοκινήτου κλειστού τύπου κατά τη φόρτωση του στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Περίπου οι μισές από τις δεξαμενές που βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό έπεσαν στην προβλήτα και τα αποθηκευμένα σε αυτές υποπροϊόντα, περίπου ένας τόνος, χύθηκαν στην αποβάθρα. Από το γεγονός έντονη δυσοσμία έγινε αισθητή σε μεγάλο μέρος της πόλης.

Συνεργεία του δήμου Λέσβου και του Λιμενικού Ταμείου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, προσπαθούν να καθαρίσουν την αποβάθρα χωρίς να ρυπανθεί το λιμάνι, ενώ από τις λιμενικές αρχές διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί πέραν των άλλων το νόμιμο της μεταφοράς τέτοιων υποπροϊόντων με το πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα υποπροϊόντα αυτά μεταφέρονται κατεψυγμένα σε ειδικές μονάδες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε μονάδες παραγωγής ζωοτροφών. Άγνωστο όμως μέχρι τώρα ήταν το αν τέτοια υποπροϊόντα, εξάγονταν από σφαγεία της μεγάλης κτηνοτροφικής παραγωγής Λέσβου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Νίκος χασαπης

    Ειναι πολλοί ο απλυτοι λέμε

  2. avatar Νένε

    Δεν δίνουν ζωή στο νησί, δουλειά στην αστυνομία δίνουν από τις επιδρομές στα σπίτια και στα κτήματα.

  3. avatar Κ ΜΕΤΑ

    ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει