Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Δημοπρασία έργων Τέχνης γνωστού ελληνικού οίκου δημοπρασιών πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο στις 31 Μαΐου.

Στην έκθεση που θα προηγηθεί της δημοπρασίας (29 και 30 Μαΐου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν έργα που οι τιμές τους κυμαίνονται από 1.500 (Αλέξης Ακριθάκης) μέχρι 35.000 ευρώ (Γιάννης Τσαρούχης).

Ειδικότερα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων έργα των: Ακριθάκη, Βασιλείου, Γαΐτη, Γκίκα, Εγγονόπουλου, Ζούνη, Κεσσανλή, Μαλέα, Μόραλη, Μπότσογλου, Μυταρά, Παύλου, Πράσινου, Σάμιου, Σπεράντζα, Στέρη, Τέτση, Τσαρούχη και Τσίγκου.

Από τα έργα που θα δημοπρατηθούν ξεχωρίζουν το πρώιμο έργο «Μοτοσυκλετιστής» του Δημήτρη Μυταρά (30.000- 40.000), το «Νέος κοιμισμένος»του Γιάννη Τσαρούχη (6.000- 8.000), το «Θάνατος» του Αλέξη Ακριθάκη (5.000-7.000), το «Τρενάκι» του Γιάννη Κόττη (8.000-12.000).