Μεταφέρεται προσωρινά η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής εξπρές Χ95, που συνδέει το Σύνταγμα με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και αλλάζει ένα μικρό τμήμα της διαδρομής που ακολουθεί, λόγω έργων στην οδό Όθωνος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τα έργα θα εκτελεστούν από τις 7 το πρωί του Σαββάτου 21 Απριλίου και έως τις 7 το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου.

Για το διάστημα αυτό, η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Χ95 μεταφέρεται προσωρινά από την οδό Όθωνος στην αφετηρία των λεωφορειακών γραμμών Ε14 και Χ14 στην Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, ανάμεσα και απέναντι από τις οδούς Ξενοφώντος και Όθωνος.

Η διαδρομή από Αεροδρόμιο προς Σύνταγμα τροποποιείται προσωρινά ως εξής : Από Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Βασ. Γεωργίου Α’, αριστερά στην Πλατεία Συντάγματος, συνέχεια Φιλελλήνων, αριστερά Βασ. Αμαλίας, προσωρινό τέρμα στην αφετηρία των γραμμών Ε14, Χ14.

Παράλληλα τροποποιείται και η διαδρομή της γραμμής 856 από Αιγάλεω προς Δάφνη ως εξής: Από Σταδίου, Πλατ. Συντάγματος, συνέχεια Φιλελλήνων, δεξιά Βασ. Αμαλίας – συνέχεια η κανονική διαδρομή. Καταργείται προσωρινά για τη γραμμή η στάση ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ επί της Λεωφόρου Βασ. Αμαλίας, μεταξύ Όθωνος και Ξενοδώντος.

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις ήδη υπάρχουσες άλλων λεωφ. γραμμών.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ τηλ. 11 185.