Για όλους εσάς που αγαπάτε το παγωμένο τσάι αλλά προσέχετε τη διατροφή σας, το Lipton Ice Tea παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά παγωμένου τσαγιού χωρίς ζάχαρη.

Το Lipton Ice tea, ως ηγέτης στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού, μεγαλώνει την οικογένεια του με δύο νέες γεύσεις.

Το Lipton Ice Tea Πράσινο Τσάι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml & 500ml & 1,5Lt – και το Lipton Ice Tea Λεμόνι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml, 500ml, είναι πλέον διαθέσιμα να αναζωογονήσουν τους καταναλωτές με ένα φυσικό προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά που προσφέρει στον οργανισμό ευεξία και αναζωογόνηση χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Όσοι προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερούνται μπορούν τώρα να απολαύσουν όλη τη γλυκιά γεύση του μαύρου και πράσινου τσαγιού, χάρη στα νέα Lipton ice Tea που δεν περιέχoυν ζάχαρη! Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα σε καταναλωτές παγωμένου τσαγιού, 7 στους 10 θα αγόραζαν το νέο Lipton Ice Tea Χωρίς Ζάχαρη και θα το σύστηναν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το Lipton Ice Tea αποτελεί πηγή ενυδάτωσης, τόνωσης και ευεξίας, πλέον και Χωρίς Ζάχαρη. Με κάθε γουλιά Lipton Ice Tea ο οργανισμός αναζωογονείται και γεμίζει με ευεργετικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα φλαβονοειδή, που ενισχύουν το σώμα.