Σύμφωνα με προβλέψεις της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας και γενικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: ασθενείς 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία και τις βόρειες Σποράδες.
Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.