Χωρίς τρένα και Προαστιακό για τρεις ώρες τη Δευτέρα

Στάση εργασίας αποφάσισαν τα σωματεία


ΕΛΛΑΔΑ
13:55
10/11/2017
Χωρίς τρένα και Προαστιακό για τρεις ώρες τη Δευτέρα
2
loading

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, μεταξύ 10:00 και 13:00, όπως αποφάσισαν ομόφωνα να πραγματοποιήσουν τα δυο σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

«Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση - φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού.

Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Το παραδάκι πέφτει ζεστό-ζεστό για εργαζόμενους σε ΟΣΕ και αστικές συγκοινωνίες

    ακόμη και τις ημέρες των απεργιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής. Όπως γνωρίζετε, το 95% των σιδηροδρομικών δήλωσαν τις ημέρες των απεργιών ρεπό ενώ πολλές ήταν και οι αναρρωτικές άδειες. Παρόμοια τακτική ακολουθείται και στις αστικές συγκοινωνίες, όπου όταν προκηρύσσει απεργία ένα σωματείο, οι εργαζόμενοι στους υπόλοιπους τομείς δεν εργάζονται, αλλά αφού δεν έχουν κηρύξει εκείνοι την απεργία πληρώνονται κανονικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2016, μιας ημέρα απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ κοστίζει 652.221 ευρώ ενώ σε λεωφορεία και τρόλεϊ 695.833 ευρώ.

    1. avatar Χαχαχαχαχααα

      Μεγάλη πλάκα έχεις εσυ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει