Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Electrolux, ένας αιώνας καινοτομίας και τεχνολογίας στο σπίτι

Ανακάλυψε πώς η επαγγελματική τεχνογνωσία προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο σου


ΕΛΛΑΔΑ
13:56
19/10/2017
Electrolux, ένας αιώνας καινοτομίας και τεχνολογίας στο σπίτι
loading

Τις θυμάσαι από το σπίτι της γιαγιάς όταν ήσουν μικρός, μεγαλώνοντας κοσμούσαν το διαμέρισμα σας και σήμερα συνεχίζουν να φέρνουν την τεχνολογία και στο δικό σου σπίτι.

Συσκευές - ορόσημα που άλλαξαν την καθημερινότητα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του δικού σου σπιτιού.

Ο γίγαντας των ηλεκτρικών συσκευών εδώ και ένα αιώνα βρίσκεται σε εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, μέχρι το πλυντήριο ατμού, η Electrolux αλλάζει την ιστορία, γράφοντας τη δική της. Ποια είναι όμως η σουηδική εταιρία που από το 1919 βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού;

electrol2

Η επανάσταση στο χώρο της οικιακής καθαριότητας έρχεται το 1912 στη Στοκχόλμη, όταν ο ιδρυτής Axel Wenner-Gren ξεκίνησε την πρώτη του ηλεκτρική σκούπα, το Lux I. Η τεχνολογική εξειδίκευση οδηγεί το 1921 στο λανσάρισμα της Model V, της πρώτης ηλεκτρικής σκούπας με ευκολία στην κίνηση.

Πλέον οι ηλεκτρικές σκούπες γίνονται μέρος της καθημερινότητας σε κάθε σπίτι, καθώς τα πρωτοποριακά της ροδάκια διευκολύνουν το καθάρισμα. Το καινοτόμο σχέδιο της είχε τεράστια επιτυχία και λειτούργησε ως αφετηρία για το σχεδιασμό των σύγχρονων ηλεκτρικών σκουπών.

Στο πέρασμα των δεκαετιών μάλιστα, η Electrolux πρωτοστάτησε στον κλάδο με αυτοκόλλητες σακούλες σκόνης και δείκτες για να δείξουν πότε η τσάντα είναι γεμάτη. Το σπίτι συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται με την άφιξη του πρώτου εντοιχισμένου ψυγείου το 1930 και ένα νέο προϊόν, το πολυμίξερ «Assistent» δέκα χρόνια μετά.

electrol3

Η κυριαρχία της Electrolux στο χώρο των λευκών συσκευών επεκτείνεται και το 1951 παρουσιάζει το πρώτο οικιακό πλυντήριο ρούχων, το W 20. Λίγα χρόνια μετά λύνει τα χέρια σε κάθε νοικοκυρά, όταν παρουσιάζει το πρώτο πλυντήριο πιάτων στον κόσμο με πάγκο στο επάνω μέρος.

Το 1964 κάθε νοικοκυριό... ανυπομονεί για την έλευση της Luxomatic. Η πρώτη ηλεκτρική σκούπα νέας γενιάς είχε δυνατότητες όπως περιτύλιξη καλωδίου, χάρτινες σακούλες για τη σκόνη που κλείνουν μόνες τους και ένδειξη σκόνης που δείχνει πότε η σακούλα έχει γεμίσει.

Προϊόντα τεχνολογίας για τη ζωή

electrol1

Με παράδοση στην καινοτομία η Electrolux εδώ και έναν αιώνα μπαίνει σε 40 εκατομμύρια σπίτια και 150 χώρες. Αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις δημιουργεί συσκευές προσαρμοσμένες ιδανικά στις ανάγκες του δικού σου σπιτιού.

Δίνοντας προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική και με εμπειρία 90 ετών και πλέον επαγγελματικής τεχνογνωσίας, συνεχίζει να δημιουργεί τους κανόνες. Παράλληλα, με σεβασμό στο περιβάλλον κατασκευάζει ηλεκτρικές σκούπες από ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέχθηκε από το βυθό των ωκεανών.

fj6w470y

Με πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε όλους τους χώρους του σπιτιού, οι συσκευές της Electrolux σου χαρίζουν την ελευθερία για να κάνεις τα πάντα καλύτερα. Όταν αναζητάς την τελειότητα θέλεις οι συσκευές σου να ανταπεξέρχονται στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις.

Δες τι μπορεί να κάνει η δύναμη του ατμού στα ρούχα με πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια νέας γενιάς που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Αναβάθμισε την κουζίνα σου επιλέγοντας μέσα από ψυγεία που προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες και απόλαυσε άψογο αποτέλεσμα με πλυντήρια πιάτων που θα... αναλάβουν τη βρόμικη δουλειά για σένα.

electrol4

Ανακάλυψε τον σεφ που κρύβεις μέσα σου με τις πρωτοποριακές κουζίνες Electrolux που θα βγάλουν τον σεφ που κρύβεις μέσα σου. Εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου πετυχαίνοντας το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα με μαγείρεμα στον ατμό και απόλαυσε την άριστη απόδοση που μόνο οι επαγγελματικές επαγωγικές εστίες της Electrolux μπορούν να σου προσφέρουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 50% των μεγαλύτερων chef σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τις συσκευές της, ενώ χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Φτιαγμένες για να αντέχουν και την πιο... σκληρή μεταχείριση, έχουν δοκιμαστεί, ελεγχθεί και τελειοποιηθεί, ώστε να απολαμβάνεις στο μέγιστο την εμπειρία του επαγγελματικού εξοπλισμού στο σπίτι σου.

Ανακάλυψε ξανά την τεχνολογική υπεροχή των συσκευών της. Για Electrolux… Κωτσόβολος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει