Πιάστηκαν ψαράδες με 1.700 αχινούς στη Χαλκίδα

Τους είχαν ψαρέψει σε περίοδο που απαγορεύεται


ΕΛΛΑΔΑ
8:35
27/09/2017
Πιάστηκαν ψαράδες με 1.700 αχινούς στη Χαλκίδα
4
loading

Με «πλούσιο» φορτίο αχινών πιάστηκαν δύο ψαράδες στην περιοχή Αλυκές της Δροσιάς Χαλκίδας. Συγκεκριμένα οι δύο αλιείς βρέθηκαν  να έχουν ψαρέψει 1.721 αχινούς, σε απαγορευμένη χρονική περίοδο, όπως αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ τα αλιεύματα ρίχτηκαν και πάλι στη θάλασσα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Το

  καλοκαίρι επιτρέπεται μόνο να τους αλιεύουν τα ΚΟΤΤΕΡΑ.

 2. avatar criskalts

  Μια βδομάδα να τον αναγκάσουν να τους έχει στρώμα.

 3. avatar ποντικι

  ΚΑΛΑ τα ΛΕΣδυστυχώς όμως δεν ΑΚΟΥΕΙ. Κανενας !!!!!

 4. avatar SER 30

  ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ , ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ [...] ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο , ΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΡΓΑ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει