Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, επτά συνδικαλιστές κι ένας εικονολήπτης προσήχθησαν στις αψιμαχίες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί μεταξύ μελών της ΓΕΝΟΠ και δυνάμεων της αστυνομίας έξω από το Κέντρο έκδοσης διακοπών της ΔΕΗ στη Μεσογείων, το οποίο βρισκόταν για πέμπτη μέρα υπό κατάληψη από συνδικαλιστές.

Μήνυση υπέβαλε ο διευθυντής του Κέντρου Διαχείρισης Ρεύματος και Μηχανογράφησης της Επιχείρησης στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, παρεμποδίστηκε από συνδικαλιστές η είσοδός του στο κτήριο της Επιχείρησης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Οι συνδικαλιστές διέψευσαν τις δηλώσεις του διευθυντή, αυτό όμως δεν εμπόδισε τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν σε προσαγωγές. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι προσαχθέντες οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, χθες δεν διαπιστώθηκε να παρεμποδίζουν οι συνδικαλιστές τη λειτουργία του κέντρου και, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, η πόρτα ήταν κλειστή επειδή δεν βρίσκονταν μέσα οι υπάλληλοι.